Blogg

blogginlägg

Bed n’ box

Bed n' box

I natt har vi haft gäster från Rättvik (DHA) som är på väg ner till Skåne för att tävla i beridet bågskytte. Vi själva kommer inte vara med på tävlingen då ingen av hästarna just nu är fit for fight.  

Mot Sala Silvergruva

Mot Sala Silvergruva

On the road again! Med Pinky (Team Pinks nya maskot) på väg på medeltidsmarknad med ponnyridning och hästskokastning i Sala Silvergruva. På marknaden kommer även våra goda vänner från DHA i Rättvik ha uppvisning i vår sport beridet bågskytte samt att grannen och hennes friesergäng kommer visa upp sig och sina hästar. Det kommer bli … more

Har ni sett!

Ni har väl inte missat att vi är med i senaste numret av Lilla Tidningen?!? Och nästa vecka är vi Veckans instagrammare i Söderköping!! Mer info om det kommer inom kort.

On the road again

On the road again

Idag styr vi kosan mot Nyköping för att hjälpa vår vän Risto med uppvisning i beridet bågskytte på Vrena-dagen. Vrena är en liten by söder om Nyköping. Med oss har vi Zerra, Raket och Salle som idag är utlånad till en annan ryttare.

Team Vena bågryttarhär

Team Vena bågryttarhär

I helgen är det dags för tävling! Då åker team Vena bågryttarhär ner till Skåne för två dagars pilbågsskytte till häst. Vi hoppas på många poäng och flera medaljer trots att det tydligen ska vara otroligt varmt. (Eventuella inbrottstjuvar som tänker passa på när vi såhär offentligt meddelar att vi inte är hemma kan lägga … more

Eldgruppen

Eldgruppen

I helgen är det fullt med folk på gården. Det är eldgruppen på Söderköpings gästabud som är här för att umgås, teambuilda, lära sig hlr, släcka bränder mm. Ikväll blir det grillning och kanske någon vågar sig på ett dopp i sjön nu när sommaren slagit till ordentligt.

En dag för barnen.

I morgon, lördag, hittar ni oss i Brunnsparken i Söderköping där vi har ponnyridning och prova på beridet bågskytte!

Ekenäs riddarspel 9-10 maj

Ekenäs riddarspel 9-10 maj

I helgen träffar ni oss på riddarspelen vid ekenäs slott! Där har vi både ponnyridning, prova på beridet bågskytte och vår egen smed finns där, hon kommer både att visa hur man smider och ha saker till försäljning.

Uppvisning

I morgon drar vi till Visingsö tillsammans med Nordic knights Highlanders för årets första uppvisning med svärdsfäktning, beridna bågskyttar och annat häftigt. Vi kommer även ha prova-på beridet bågskytte på vår nya stålhäst!